Smallhold - грибні мініферми для ресторанів та магазинів

Стартап Smallhold родом із США, заснований у 2017 році. Розміщує власні міні-ферми в ресторанах і продуктових магазинах, даючи змогу замовникам вирощувати свіжі продукти на своїй території та продавати їх клієнтам.

Ключові характеристики стартапу Smallhold:

  • Країна - США
  • Рік заснування - 2017
  • Ідея - мініферми з вирощування продукції грибів та зелені на території замовника

Засновники Ендрю Картер і Адам ДеМартіно хочуть революціонізувати спосіб харчування, встановлюючи компактні ферми в ресторанах і продуктових магазинах по всій країні.

Їхня мета - поширювати свіжі продукти на місці та у великих кількостях.

Усвідомлюючи фізичні обмеження традиційного сільського господарства, колишні сусіди по кімнаті в коледжі з'єднали свій досвід у домашньому сільському господарстві та бізнесі, щоб знайти спосіб зробити сільське господарство нескінченно масштабованим.

У підсумку вийшов проєкт Smallhold - перша і єдина в Нью-Йорку грибна ферма з дистанційним управлінням.

Флагманським продуктом хлопці обрали гриби, але зупинятися на них не збираються. Зелень, овочі теж поставлятимуться замовникам.

Схожі матеріали

Impossible Foods - рослинний замінник справжнього м'яса

Головна мета Impossible Foods - дати людям смак і поживну цінність м'яса без негативного впливу на здоров'я. Відбираючи білки та поживні речовини з рослин на молекулярному рівні, компанія може відтворити смак і поживність м'ясних продуктів.

Ÿnsect - найбільша в світі ферма для вирощування їстівних комах

Ÿnsect є французьким стартапом, який спеціалізується на виробництві їстівник комах з метою забезпечення стійкої розвитку сільського господарства та забезпечення продовольчої безпеки.

Future Fields - середовище для виробництва клітинного м'яса

Future Fields - канадський стартап, який прагне розширити межі споживання клітинного м'яса. Компанія розробляє середовища, які дають змогу клієнтам виробляти вирощене в лабораторії м'ясо за нижчою ціною. Цього вдалося домогтися за рахунок власної платформи EntoEngine, саме вона виробляє біоактивні та інші рекомбінантні білки, які є стійкішими та економічнішими, ніж аналоги.

Verdical - автоматизована система для вирощування зелені удома, кафе, ресторанах та магазинах

Перспективний проєкт, пов'язаний із вирощуванням зелені в місцях її використання: у ресторанах, кафе, магазинах, а ще й удома.

Verdical - це автоматизована система і платформа для домашнього садівництва, яка дає змогу ресторанам та іншим підприємствам, пов'язаним із харчовими продуктами, вирощувати зелень одним кліком. Так, це технологічна платформа зі своїм мобільним додатком.

Стартапи FoodTech - максимальна привабливість для інвесторів агросектору

Останні три роки європейські стартапи Foodtech стабільно збирають близько 2,7 млрд. євро інвестицій. Європейська екосистема є ключовим регіоном для єдинорогів, вартість яких наразі сумарно становить 92 млрд. євро. Європейський Foodtech виріс у великих гравців, які легко можуть конкурувати на міжнародному рівні.