AgPowered Services - нове хмарне рішення для агробізнесу від Bayer та Microsoft

Компанії Bayer та Microsoft спільно запустили нове хмарне рішення для сільського господарства під назвою AgPowered Services. Корпоративне рішення поєднує в собі досвід компанії Bayer у сфері сільського господарства та хмарні рішення Microsoft, зокрема Azure Data Manager for Agriculture. Платформа пропонує готові до використання можливості для підприємств та організацій, які можна ліцензувати та використовувати для власних внутрішніх або клієнтських цифрових рішень.

AgPowered Services має на меті забезпечити прозорість у ланцюжку створення вартості виробництва продуктів харчування, надаючи більше інформації про поживні речовини, стійкість та виробничі практики. Програма підтримуватиме компанії, які розробляють технології для створення цифрових інструментів, що сприятимуть досягненню сприятливих агрономічних результатів для виробників. Крім того, компанії-виробники споживчих товарів можуть використовувати хмарні сервіси для створення рішень, які надають інформацію про виробничі практики для побудови довіри зі споживачами, зацікавленими сторонами та інвесторами.

Початкові AgPowered Services, запропоновані компанією Bayer як доповнення до Azure Data Manager, включають Bayer Imagery Insights, Bayer Growing Degree Day Calculation та Bayer Crop Water Use Maps. Ці рішення забезпечать підтримку прогнозування поставок, сталого постачання та звітності ESG, а також допоможуть задовольнити швидкозмінні споживчі вподобання за допомогою інсайтів, заснованих на даних.

"Це важливий крок на шляху до прискорення впливу великих даних та сільського господарства. Завдяки високоякісним даним, що сприятимуть аналізу, ми очікуємо побачити ланцюжок створення вартості, який буде більш передбачуваним, більш прозорим і, що важливо, в якому цінність буде передаватися виробникам", - сказав Джеремі Вільямс, керівник відділу клімату та цифрового фермерства підрозділу рослинництва компанії Bayer.

Партнерство між Microsoft і Bayer є стратегічним кроком вперед на шляху до досягнення амбітної мети компанії Bayer - 100-відсоткового переходу на цифрові технології в підрозділі рослинництва до 2030 року, а також прискорення його здатності створювати нові цінності та надавати клієнтам-фермерам рішення, орієнтовані на кінцевий результат, з використанням цифрових технологій. Про комерційну доступність Azure Data Manager та AgPowered Services буде оголошено пізніше.